Zakelijk

Het organiseren van een voorstelling

Voor de organisatie van een theatervoorstelling zoeken wij op lokaal en regionaal niveau samenwerking met een breed scala van seculiere en kerkelijke organisaties. Wilt u samen met ons een voorstelling in uw gemeente organiseren?

Wij spelen de voorstelling door het hele land. De speelavonden zijn met name woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. In overleg met de mede organisatoren wijken we daarvan wel eens af. Soms spelen we in ‘echte’ theaterzalen. Meestal echter zijn de speelplekken buurthuizen, sporthallen, scholen, kerkgebouwen, inloopcentra etc. Zo wordt per voorstelling een breed publiek – van welgesteld tot uiterst onbemiddeld – bijeengebracht. Arm en niet-arm beleven samen aansprekend theater.

Wij vragen geen entree voor de voorstelling. Wij willen namelijk dat iedereen, ook mensen met een kleine beurs de voorstelling kan bezoeken. Wat we wel doen is na afloop een vrije gift vragen. Op die manier kan iedereen bijdragen wat hij kan en/of wil.

Wilt u ene voorstelling naar uw gemeente halen? Neem dan contact met ons op. Op dit moment spelen we de voorstelling Zie de Mens.

Telefoon: 06-41 23 75 01
Mail: sarah@wresinskicultuur.nl

Wilt u ons steunen? Dan kunt u dat doen d.m.v. van een donatie. Kijk hiervoor op onze donatiepagina. U kunt ook een bijdrage overmaken naar onze rekening:

NL34 RABO 0373 0497 06, tnv J. Wresinskicultuur Stichting.

 

 Opbouw van de voorstelling De OmZieners op locatie (fotografie Roelof Rump)